تبلیغات
آشپزی - پامادور خورشت یا خورشت گوجه
دوشنبه 23 خرداد 1390

پامادور خورشت یا خورشت گوجه

   نوشته شده توسط: هدا س    

تاحالا پامادور خورشت یا خورشته گوجه به گوشتون خورده ؟
اگه خورده باشه که حتمن مزش چشیدن میدونین که مال  گیلان هست و با ماهی دودی یا ماهی سفید برنج کته  میخورنش  اگه نه هیچ مشگلی نیست فقط کافیه دستورشو اینجا دنبال کنین .
حالا مواد لازمش :
گوجه هرچقد که دوس دارین اگه گوجه ها خیلی بزرگن  ۳،۴ تا اگه متوسط هستن ۵،۶ تا .یک دونه تخم مرغ فگهد برای زیبای .
سیر داغ  ،نمک ، فلفل (زیاد باشه بهتره اما بسته به خودتون ) ، عشق و علاقه ، زرد چوبه  به اندازه ، روغن اگه مشگله چربی دارین ۲،۳ قاشق غذا  خوری کافیه 
اگه  ندارین هرچقد خواستین بریزین چون باعث  میشه خورشتتون جا افتاده بنظر بیاد.

خوب حالا اول گوجه هارو بشورین یا نشورین  فرقی نمی کنه سعی کنین پوستاشونو بکنین.  
 قیمه قیمشون کنین یا بقوله بابام ۴ قاچش کنین :) 
گوجه های ۴ قاچ شده رو بریزین تو قابلمه  یا گمج (نوئی قابلامه گلی) همه ی اون موادم قاطیش کنین شعله  گاز رو  کم کنین بزارین کم کم جوش بیاد حولش  نکنین  .هر از گاهی همش بزنین 
مزه شو بچشین بوش کنین ببینین چی کم داره  اگه ترش نبود کمی آب نارنج بریزین اگه ندارین آبلیمو بریزین اگه دوس نداشتین هم نریزین .اگه گوجه هاتون رنگ ندارن  یکم رب قاطیش کنین  در نهایتم بده اینکه آبش تبخیر شد فقط  موادش باقی میمونن  که تخم  مرغ رو یجا دیگه نیمرو کنین برای خوشگلیش بزنین روش بمونه من دوس  ندارم هیچ وقت  نمیزنم .


foot complaints
شنبه 18 شهریور 1396 05:24 ب.ظ
Wonderful beat ! I would like to apprentice whilst you amend
your website, how could i subscribe for a weblog web site?

The account helped me a acceptable deal. I were a little
bit acquainted of this your broadcast offered vibrant transparent concept
https://emiliayotter.wordpress.com
سه شنبه 17 مرداد 1396 07:41 ق.ظ
I do agree with all of the ideas you have offered in your post.
They're really convincing and will definitely work. Nonetheless,
the posts are too short for beginners. Could you please extend them a little from subsequent time?

Thank you for the post.
Dominik
شنبه 7 مرداد 1396 07:20 ب.ظ
Hi there to every one, the contents existing at this site are actually awesome for people knowledge, well, keep up the nice
work fellows.
gerdaholub.wordpress.com
شنبه 7 مرداد 1396 08:23 ق.ظ
I'm curious to find out what blog platform you're utilizing?
I'm experiencing some small security problems with
my latest website and I'd like to find something more risk-free.
Do you have any solutions?
Kenny
جمعه 16 تیر 1396 06:42 ب.ظ
Thankfulness to my father who shared with me about this web site, this weblog is in fact awesome.
std testing
دوشنبه 5 تیر 1396 06:41 ق.ظ
بسیار قلب از خود نوشتن در
حالی که ظاهر شدن دلنشین در آغاز آیا نه حل و فصل درست با من پس از برخی
از زمان. جایی درون جملات شما موفق به من مؤمن اما تنها
برای کوتاه در حالی که. من با این حال کردم مشکل خود را با فراز در مفروضات و شما خواهد را خوب به پر همه کسانی معافیت.
در این رویداد شما در واقع که می توانید انجام من را مطمئنا بود در
گم.
Rachel
یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 08:07 ب.ظ
Greetings I am so excited I found your weblog, I really found you by error, while I was looking
on Google for something else, Anyways I am here now and would just like to say many thanks for a tremendous post and a
all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t
have time to read through it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds,
so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up
the awesome b.
تخفیف ریحون
سه شنبه 12 بهمن 1395 07:44 ب.ظ
خسته نباشید دستتون درد نکنه دوست عزیز
مهرنوش
چهارشنبه 31 خرداد 1391 08:50 ب.ظ
درود !
عزیزم من اهل شمال نیستم ولی چندین ساله که تو رشت زندگی می کنم و این خورشت رو خوردم اگه خوب درست بشه خوشمزه ست . خیلی هم اده ست و احتمالاً قدیما ارزون بوده ولی الآن دیگه جزء غذاهای ارزون نیست ولی سالمه
arashk
دوشنبه 23 خرداد 1390 03:12 ق.ظ
aaaaali bood.man doos dashtaaaaam
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر