تبلیغات
آشپزی - لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده
شنبه 28 خرداد 1390

لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

   نوشته شده توسط: هدا س    



هرچی از این غذای چربو چیلی بگیم   باز هم کمه .اون عطرش هستا ،آدمو مست میکنه 


برنج ۲،۳ پیمانه ( به تعداده افراد   )
۱۵۰،۲۰۰ گرم لوبیا (یا راه ترین  مشتی حساب کنین۱ مشت ،۲ مشت یا چشمی ببینین اگه اندازشو دوس ندارین کمو زیاد کردنش  با خودتون )
۲۰۰،۳۰۰ گرم گوشت چرخ  کرده .
نمک ، فلفل، زرد چوبه،دارچین، زعفران عشق و علاقه  به میزان لازم .(زعفران هرچه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه پس با دستو دلبازی فراوان ازش استفاده کنین )
روغن به اندازه (لوبیا پلو هرچی چرب باشه مزش بیشتره )
رب گوجه ۳،۴ قاشق (به اندازه ی که رنگش به دلبشینه )
نان لواش یک عدد 
برنج 
برنج رو که میدونین باید تو آب بزارینو ...از این جور حرفا اما برنج مورده نظرما برنج آبکشه .همه ی مراحل برنج آبکش  رو اجرا کنین برنج رو آبکش هم بکنین بریزین تو آبکش برین مرحله  بعد . 

لوبیا
لوبیاهارو بعد از شوستنو خورد کردنو گذاشتن آبش  تو آبکش رفتن میریزیم تو ماهیتابه تفتش میدیم که آبش کامل گرفته شه  بعد که مطمئن شودین آبش خشک شده (نسوزها فقط  آبش گرفته بشه )۲،۳ قاشق  روغن اضافه کنین با کمی زرد چوبه ( فقط کمی ) یه  تفتی بدین  شعله رو  خاموش کنین بزارین یه  گوشه .
حالا نوبتیم باشه نوبته گوشت چرخ کردست 
قبل از  اینکه روغن اضافه کنین  بزارین خوب آب پس بده مدام هم  بزنین که بهم نچسبه وقتی آبش تبخیر شد نمک ، فلفل، زرد چوبه،دارچین، زعفران عشق و علاقه  و همچنین رب  گوجه و روغن  رو بهش اضافه میکنیم 
یه تفتی میدیم بعد لوبیاها و گوشتمونو باهم مخلوط میکنیم قابلامیه مورده نظرو ورداشته کمی روغن و آب با کمی زعفران میریزیم  میزاریم رو شعله که یه  کوچولو جوش کن بعد نون لواش  رو میزاریم  برنج رو که آبکش شده اول  میریزیم بعد موادمون و اضافه میکنیم و دوباره یه  لایه برنج ،یه لایه مواده آماده شده...........در آخر هم نوش جان 


myfreecams token
شنبه 29 مهر 1396 06:52 ب.ظ
چه اتفاقی می افتد من به این موضوع جدید هستم، من بر روی این مسئله برخورد کردم، آن را مثبت مفید دانستم و به بارهایم کمک کرد.
من امیدوارم که به کمک و کمک به مشتریان مختلف کمک کنم.

کارت عالی بود.
real psychic readings
چهارشنبه 19 مهر 1396 08:46 ب.ظ
من نمیتوانستم از نظراتش مقاومت کنم به شدت به خوبی نوشته شده است!
chaturbatefreetokenshack.com
چهارشنبه 15 شهریور 1396 01:55 ق.ظ
Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!
louveniapetrina.hatenablog.com
سه شنبه 17 مرداد 1396 08:38 ق.ظ
Howdy! This post couldn't be written much better!
Going through this post reminds me of my previous roommate!
He constantly kept preaching about this. I'll send this article to
him. Fairly certain he's going to have a great read. I appreciate you for sharing!
Foot Problems
شنبه 14 مرداد 1396 01:56 ق.ظ
It's the best time to make some plans for the future and it
is time to be happy. I have read this post and if I could I desire
to suggest you some interesting things or advice. Perhaps you could write next
articles referring to this article. I want to read even more things about it!
Adriene
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 11:29 ق.ظ
Quality articles is the main to be a focus for the visitors
to go to see the site, that's what this web site
is providing.
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 03:27 ب.ظ
Thanks for finally writing about >آشپزی - لوبیا
پلو با گوشت چرخ کرده <Loved it!
sara
پنجشنبه 25 تیر 1394 12:46 ب.ظ
سلام زعفران را در کدام مرحله اضافه میکنیم؟چون زعفران باعث تلخی غذا هم میشود. دقیقا در کدام مرحله؟
سمیرا ش...
چهارشنبه 4 تیر 1393 08:23 ق.ظ
ممنون از توضیحات شما بی نظیر بود.
حاج مملی
چهارشنبه 10 مهر 1392 12:27 ب.ظ
دمت چیز...آبروم وپیش دوست دخترم حفظ كردی
اینجانب
دوشنبه 14 مرداد 1392 12:48 ب.ظ
ممنون از توضیحاتت. پس پیاز سرخ شده غذات کو؟ لوبیا پلو بدون پیاز داغ؟
shokouh
چهارشنبه 26 تیر 1392 06:49 ب.ظ
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic
nasrin
یکشنبه 22 اردیبهشت 1392 07:16 ب.ظ
mamnOOOOOOnam ....mikham alan beram dorostesh konaaaaaam <3
لیلی
پنجشنبه 19 بهمن 1391 12:26 ب.ظ
خیای مفید بود دستتون ثرد نکنه
مهرنوش
چهارشنبه 31 خرداد 1391 07:38 ب.ظ
درود بر تو عزیزم ! خیلی از لحن نوشته ات خوشم میاد دستت درد نکنه که تجربیاتت رو در اختیار همه میذاری من همیشه به صفحه ات سر می زنم . پیروز باشی
غلامعلی تیمور پشنگی
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391 06:06 ب.ظ
اون عطرش هستا...آدمو مست میکنه
عاشقشم
تم
پرستو سلیمانی
سه شنبه 10 آبان 1390 06:28 ب.ظ
ممنون خیلی عالی بود
جمعه 24 تیر 1390 03:46 ب.ظ
like it so much
arsham
شنبه 28 خرداد 1390 10:03 ق.ظ
doooos daraaaaaaaaaam
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر