تبلیغات
آشپزی - کباب ترش
پنجشنبه 2 تیر 1390

کباب ترش

   نوشته شده توسط: هدا س    

  کباب ترش 
اگر عاشق ترشی هستین اگر هر غذای ترشی باب میلتون هست و اگه تا بحال امتحان نکردین  بهتون حتما توصیه میکنم البته جا داره بگم که همه جا کبابه خوبی نمیده باید حتما بشناسین 

مواد لازم :

گوشت فیله یا راسته گوسفندی  ۵۰۰ گرم (اگه فیله باشه بهتره )
جعفری خرد شده ۱۵۰،۲۰۰ گرم
پیاز متوسط  رنده شده ۱ عدد (راند ریز ) 
مغز گردو سابیده شده ۲۰۰ گرم 
آب انار ترش (خیلی ترش ) نصف لیوان به میزان لازم 
(به اندزه ی که خیلی رقیق نشه خیلیم غلیظ نشه  )  
نمک فلفل و عشق و علاقه به اندازه دلخواه 

 اول از همه مغزه گردوی سابیده شود مونو با نصف آب انار مخلوط میکنیم بعد جعفری و پیاز ، نمک فلفل و عشق و علاقه مونو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم  گوشتهای  تیکه شده رو با مواد مخلوط میکنیم برای چند ساعتی  میزاریم  تو مواد بخواب  که خوب مواد رو بجون بگیره بعد سیخ میزنیم و آماده کبابی شدن :) 

**نکته **
بچشین ببینین چیش کم هست اگه شل بود یه کم  گردوشو زیاد کنین ، اگه غلیظ بود آب انار اضافه کنین 
مواد نباید  خیلی بچسبه به گوشت  خیلیم شل نباشه که بریزه .

از زغال استفاده کنین نتیجه بهتری میده :
گوشهای گوشت نمی سوزه مزه سوختگی نمیده و مغز پخت میشه جدا از همه ی اینا ی حال دیگه میده 

بهتره که قبل از کبابی کردن گوشت رو ۱۲ ساعت بزارین بمونه در واقع هرچی بیشتر بمونه نتیجه بهتری میده اما ۵ ساعت هم جواب میده 

میزان ترش بودنش به میل خودتون .اگه آب انار نداشتن میتونین از رب انار و آبلیمو استفاده کنین اما این کارپاعث میشه گوشتتون به رنگ سیاه در بیاد (من خودم دوس ندارم اما میشه )

اگه از انار ترش تازه استفاده می کنین  از دونه انارشم میتونین استفاده کنین اما باید خوب بسابینش قاطی مواد کنین  .


http://plaza.rakuten.co.jp/
سه شنبه 17 مرداد 1396 08:54 ق.ظ
Excellent blog here! Also your web site loads up very fast!

What web host are you using? Can I get your affiliate link to your
host? I wish my site loaded up as quickly as
yours lol
Foot Complaints
شنبه 14 مرداد 1396 10:30 ق.ظ
We are a bunch of volunteers and starting a brand new scheme in our community.

Your website provided us with valuable info to work on. You have done
a formidable process and our whole community can be thankful to you.
florinemoretta.wordpress.com
شنبه 7 مرداد 1396 01:08 ب.ظ
I visit each day a few websites and websites to read posts,
except this weblog presents quality based posts.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر