تبلیغات
آشپزی - خوراک بادمجان (ورقه بادمجان )
دوشنبه 13 تیر 1390

خوراک بادمجان (ورقه بادمجان )

   نوشته شده توسط: هدا س    

خوراک بادمجان برای دوستاران بادمجان

بادمجون متوسط  ۲ ،۳ عدد 
سیب زمینی متوسط  ۳ عدد 
گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد 
پیاز داغ به میزان لازم .
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم.
نمک ، فلفل ، دارچین ، عشق  و علاقه ، زرد چوبه به میزان لازم .

پوست بادمجون ها رو کنده حلقه حلقشون میکنین  میزارین آبش بره که موقع سرخ کردن روغن زیادی نخوره پوست سیب زمینی  هارو هم میکنین حلقه حلقشون میکنین سرخ می کنیم تا  نرم و طلایی شن ،بعداز سرخ کردن نوبت مرتب کردنشون .
مواد رو لایه  به لایه میچینیم و پیاز داغ و ادویه هارو اضافه میکنیم .درشو که بزارین کم کم آب پس میده و روغن اضافه از سرخ کردن بادمجان ها هم بهش اضافه میشه پس بهتره زیاد روغن بهش اضافه نکنین .نوش جان 

**نکته**
بر اینکه بادمجون روغن زیادی به خودش نگیره قبله  از سرخ کردن بهتره که بهش نمک بزنین و ۳،۴ ساعت  بزارین بمونه که خوب آبش گرفت شه .


http://hirokonevilles.weebly.com
سه شنبه 17 مرداد 1396 10:10 ق.ظ
There's certainly a lot to know about this topic.
I really like all of the points you made.
How can you get taller in a week?
دوشنبه 16 مرداد 1396 11:42 ب.ظ
I know this web site presents quality based posts and additional data,
is there any other web site which presents these kinds of data
in quality?
regeniahelgager.hatenablog.com
شنبه 7 مرداد 1396 10:39 ق.ظ
I think this is among the most vital info for me. And i'm glad
reading your article. But wanna remark on some general things,
The web site style is great, the articles is really nice : D.
Good job, cheers
محمد
سه شنبه 23 اسفند 1390 02:14 ق.ظ
خیلی از طرز آموزش دادنت خوشم اومد، آشپزی را اینطوری باید انجام داد نه از روی کتاب و پیمانه و ترازوی دقیق. غذا باید روح داشته باشه، نه اینکه فقط دستورالعمل دقیق قاطی کردن چند تا چیز با هم باشه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر